70 Jaar Jeanne d'Arc

Let op wijziging van datum!! 4 juli wordt 12 september!!

Jeanne d'Arc bestaat in 2021 al weer 70 Jaar. Ben je benieuwd hoe de vereniging is ontstaan en hoe het vroeger was? lees dan hier meer over de geschiedenis van onze vereniging. We willen dit jubileum natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Door de coronaregels bleef het lastig om een geschikte datum te prikken en hier een groot feest van te maken. Daarom hebben we gekeken naar wat/wanneer wel mogelijk is. 

We zullen 12 september een sponsoractiviteit organiseren waarbij leden geld bij elkaar kunnen springen voor de vereniging. Van de opbrengst zullen we investeren in (spring)materialen voor de vereniging. Tevens gaan we o.a. een gezellige barbecue organiseren. 

>>Hulp gezocht!!!   We zijn nog op zoek naar mensen die mee willen helpen met het organiseren van dit jubileum. Heb jij leuke ideeen hoe we een extra feestelijk tintje kunnen geven aan deze dag? Wil je helpen op een andere manier? Of misschien heb je een leuke sponsoraanbieding? Alle hulp is welkom. Meld je aan bij Martine of Tessa.