onthulling Wall of Friends en zomerstop

Afgelopen zondag was de laatste wedstrijd voor de zomerstop.  Ondanks de flinke regenbuien tussendoor hebben elf deelnemers zich van hun beste kant laten zien. De uitslagen staan op de site. Deze dag hebben we afgesloten met een heel gezellige barbecue die door het bestuur was verzorgd. We hebben genoten van de heerlijke salades, sate en broodjes hamburger. En gelukkig kwam het zonnetje er ook nog even bij. 

Ook is tijdens de barbecue de Wall of Friends onthuld. Deze sponsoractie heeft 1100 euro opgebracht. Super dank aan iedereen die deel heeft genomen. Met dit geld kunnen we de laatste muur van de kantine gaan opknappen. De Wall of Friends is erg mooi geworden. En het leuke ervan is dat hij kan groeien. Dus als je hem ziet en denkt... jeetje daar hoort eigenlijk toch ook een foto van mij en/of mijn paard bij.. laat het dan weten aan Karin of Marlies. Stuur een leuke foto, we sturen je een tikkie van 25 euro en je foto komt er bij. Ook bedrijven kunnen nog steeds mee doen.

Deze week zijn de laatste lessen en dan is er een zomerstop. 26 augustus beginnen de lesesn weer.  We wensen iedereen een fijne zomervakantie en graag tot na de zomer in de lessen en bij de wedstrijden en activiteiten. 

wall.1